

Brewzeus
Brewzeus Cafea de specialitate boabe Christmas Blend
250 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Esti gata sa te bucuri de un gust pur si simplu divin?
CHRISTMAS BLEND aduce in aceasi punga 3 origini de cafea pentru multiple calitati in ceasca: dulceata- complexitate- corpolenta.
Guatemala contribuie cu o textura catifelata, cremoasa.
Brazilia contureaza caracterul ciocolatiu al blend-ului.
Ethiopia imbogateste profilul cu caracterul siropos, fructat.
Christmas Blend este foarte dulce. O tentatie festiva, cu un profil de gust memorabil, la care vom urmari in ceasca note de stafide si curmale, urmate in post gust de note de ciocolata si nuci macadamia.
Chiar trebuie să o guști pentru a te convinge!
Zvonurile sunt chiar adevarate! Brewzeus chiar are origini divine!
Recomandare de preparare
Espresso
• Foloseste 1 parte cafea la 2 parți apa;
• Reteta Brewzeus: 18 gr cafea la 36 ml apa, cu un timp de extractie de aprox. 25 sec (+ sau – 3 sec);
Filtru
• Foloseste 10 gr cafea la 160 ml apa. Daca nu ai cantar, e simplu - la 1 cana mare pune 4 lingurite de cafea, iar la 1 ceasca medie pune 3 lingurite;
• Incalzeste apa pana la 90 °C. Alternativ, odata ce apa atinge punctul de fierbere, opreste focul si las-o sa se raceasca cateva minute;
• Este ideal ca apa sa stea în contact cu cafeaua între 2 si 4 min, în functie de filtrul pe care il folosesti.
Despre Origo
Origo este o comunitate de oameni care s-au imprietenit neconditionat, oameni creativi, educati, deschisi care impartasesc experiente si povesti de viata, in timp ce pregatesc cu discretie toate detaliile pentru o cafea buna.
Mihai Panfil, fondator Origo si responsabil de relatia cu fermele de cafea, evalueaza si curatoriaza cafeaua verde pentru prajitoria Origo.
El este acreditat de Coffee Quality Institute, organizatia recunoscuta la nivel international pentru evaluarea senzoriala a cafelei verzi.
Atentia se concentreaza pe un singur vis: dezvoltarea domeniului cafelei de specialitate in Romania!
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe eticheta din partea de jos a pungii.
100% cafea arabica