Alnatura

Alnatura ECO Ceai verbena si lamaie

30 g
ECO
11,49 lei 383,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Verbena de lamaie, cunoscuta si sub numele de arbustul de lamaie, provine din America de Sud. Cu aroma sa fina si proaspata de lamaie a devenit, de asemenea, o planta de ceai parfumata populara in Europa. in Franta in special, infuzia de frunze uscate este apreciata ca un ceai gustos de seara. Pur si simplu turnati apa clocotita peste un plic de ceai, lasati la infuzat timp de 8 pana la 10 minute si bucurati-va. Ceaiul de verbena cu lamaie Alnatura provine din agricultura ecologica. Intr-un pachet sunt 20 pliculete de ceai.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.

Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine.

Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta.

Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei. 

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

Verbena*, lamaie*
*din agricultura ecologica.