Carmangeria Ozana

Carmangeria Ozana Sezamici din carne de porc si vita

cca 0,53 kg

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 26,00 lei 47,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carmangeria Ozana SezaMici.

De stiut

Pentru ca ținem foarte mult la standardele de calitate si igiena, dar si la siguranta consumatorilor nostri, in fiecare luni efectuam sterilizarea unitații de transare si procesare.

Despre producator

Infiintata in anul 1993, Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Procesam carne din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.

Oferim gurmanzilor toata gama de produse din carne de vita, porc sau oaie. In plus, comercializam frigarui asortate, carnati, cotlete, mici suculenti, jumari, sorici, organe sau produse traditionale de sezon.

Prin conceptul Top Chef MACELAR se doreste crearea unui mediu in care macelarii romani sa incerce sa depaseasca practica actuala a industriei in diferitele ei etape de productie: prepararea generala, transarea carnii, expunerea si utilizarea creativa a produselor din carne de vita, porc, oaie si pasare. In cele doua zile de eveniment, pe 5 si 6 mai, competitia s-a bucurat de cea mai buna audienta. Au fost sase echipe care au concurat cu curaj si determinare pentru marele trofeu Top Chef MACELAR.

Pe durata a trei ore si un sfert, fiecare echipa concurenta a avut la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel iitreg si cinci carcase de pui, pe care le-au transformat in produse cu valoare adaugata. Echipele participante si-au putut asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Juriul, format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate, a punctat fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.


In acest domeniu, inovatia este foarte importanta, trebuie dezvoltata categoria de semipreparate, ready-to-cook, ready-to-eat, dar si stilurile de taieturi ale carnii pe diferite categorii, precum carne de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse. Romnilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie de cercetare si de oameni bine pregatiti pentru a crea produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0 si 4 grade.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc 50%, carne de vita 40%, apa, slanina, usturoi, sare, conservant (acetat de sodiu), zaharuri (maltodextrina, dextroza).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/299 kCal
Grăsimi23 g
inclusiv acizi grași saturați11.5 g
Glucide1.9 g
din care zaharuri0.9 g
Proteine14.6 g
Sare1.6 g
Fibre0.5 g