DUG

DUG Bautura vegetala din cartofi neindulcita

1 l
19,99 lei 19,99 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Suedia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

DUG este prima bautura vegana UHT din cartofi, un produs patentat, unica in lume, o bautura delicioasa si cremoasa, cu gust neutru, fara lactoza, gluten, soia, lactate sau nuci. Din acest motiv, DUG este cel mai antialergic produs pe baza de plante, ce poate fi consumat zilnic ca orice alt lapte, un produs premiat la nivel mondial ca fiind cea mai buna bautura fara alergeni. (World Food Innovation Award 2021 - DUG – BEST FREE-FROM Product)

Brandul suedez DUG, dezvoltat printr-o tehnologie patentata in cadrul Universitatii din Lund,  a dezvoltat prima bautura alternativa la lapte, care contine toate calitatile nutritive imbatabile ale cartofului! Daca in general ti se par prea dulci bauturile vegane, avem solutia: DUG UNSWEETENED (Neindulcit) este ideal pentru tine pentru ca acesta NU ARE zahar adaugat, dar este totodata o bautura plina de vitamine, minerale, proteine si carbohidrati sanatosi, sursa sanatoasa de Omega 3. DUG NEINDULCIT poate fi consumata zilnic avand un gust neutru in cafea, ceai sau ciocolata calda, amestecata cu cereale sau pur si simplu consumata ca atare. De asemenea, este potrivita pentru gatit sau copt. DUG are la baza o emulsie patentata din cartofi, ceea ce o face sa nu se separe, indiferent de modul in care este utilizata. 

Pe langa beneficiile bauturii din cartofi pentru organism, DUG este si o bautura sustenabila. Laptele vegan din cartofi este un produs extrem de sustenabil, pentru a cultiva cartofi fiind nevoie doar de jumatate din suprafata de teren in comparatie cu cultivarea ovazului si cu 96% mai putina apa decat in cazul cultivarii migdalelor. Amprenta de carbon este cu 67% mai redusa comparativ cu laptele de vaca. 

DUG NEINDULCIT: amprenta de carbon 0,31 kg CO2e/kg.

DUG este o bautura unica in lume, o alternativa perfecta la alte produse lactate. 

Pe langa varianta fara zahar,  DUG UNSWEETENED (NEINDULCIT), bautura DUG mai este disponibila in alte doua variante: BARISTA (pentru iubitorii de cafea, spumabila) si ORIGINAL (o varianta clasica a bauturii din cartofi). Va recomandam sa incercati totodata si DUG SMOOTHIE, o combinatie irezistibila intre bautura din cartofi DUG si fructe, disponibile in 3 variante: afine, zmeura si mango, toate smoothieurile fiind fara zahar adaugat, sanatoase si gustoase, potrivite pentru inteaga familie.

Premii castigate de DUG: 

Cel mai bun lapte vegan – DUG BARISTA – premiu castigat in cadrul Vegan Food Product Award 2023
Cel mai bun gust – DUG NEINDULCIT – medalia de aur la Great Taste Award 2023
Cel mai inovativ produs – DUG Bautura din cartofi si Smoothie din cartofi – castigator la Innovation Awards 2022
Cea mai buna bautura fara alergeni – DUG Bautura din cartofi si Smoothie din cartofi – castigator la categoria BEST FREE FROM Product la targul Nordic Organic Food 2022
Cel mai antialergic produs alimentar – castigator la World Food Innovation Award 2021 si finalist la alte doua categorii: Cel mai Sustenabil Produs si si Best Health & Welness Drink. 

Ingrediente: apa, cartofi (4%), proteina din mazare, ulei de rapita, regulator de aciditate (Dipotassium phosphate), carbonat de calciu, arome naturale, vitamine (D, Riboflavina, B12). 

Recomandare de consum

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in termen de maxim 5 zile.
DUG NEINDULCIT poate fi consumata zilnic avand un gust neutru in cafea, ceai sau ciocolata calda, amestecata cu cereale sau pur si simplu consumata ca atare. De asemenea, este potrivita pentru gatit sau copt. DUG are la baza o emulsie patentata din cartofi, ceea ce o face sa nu se separe, indiferent de modul in care este utilizata. 

Conditii de depozitare

Pastrare la temperatura ambientala, intr-un loc uscat si racoros.
A se consuma, de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj.

Adresa producatorului

Scheelevägen 22, 223 62
Lund, Suedia

apa, cartofi (4%), proteina din mazare, ulei de rapita, regulator de aciditate (Dipotassium phosphate), carbonat de calciu, arome naturale, vitamine (D, Riboflavina, B12).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică143 kJ/34 kCal
Grăsimi3 g
inclusiv acizi grași saturați0.22 g
Glucide0.6 g
din care zaharuri g
Proteine1.3 g
Sare0.04 g
Fibre0.03 g