-20 %

Redbreast

Redbreast Irish Whiskey 12 ani

0,7 l
18+
Până la 23.03
195,99 lei  244,99 lei
279,99 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Regatul Unit,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Acest sortiment este expresia care defineste perfectiunea unui whisky distilat in alambic simplu: o contradictie eleganta de fructe proaspete, cereale si lemn de stejar. Sortimentul este extrem de apreciat, castigand numeroase premii si distinctii in cadrul competitiilor de profil. Redbreast 12 ani este un whisky irlandez frumos echilibrat, cu textura bogata, arome dulci si accente condimentate. Cunoscatorii afirma ca, alaturi de Redbreast 15 ani, Redbreast 12 ani este unul dintre cele mai elegante sortimente de whisky irlandez de pe piata.

Note proaspete de coji de fructe uscate, cu accente de nuci, seminte de in si condimente.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +18°C...+20°C

Despre producator

Istoria Redbreast incepe in 1912, anul in care directorul companiei W&A Gilbey a vazut micuta pasare si a hotarat sa imprumute numele pentru noua sa bautura. Pe parcursul anilor W&A Gilbey, una dintre cele mai vechi companii din Marea Britanie, a fuzionat cu alte companii din industria bauturilor alcoolice, iar in prezent face parte din grupul Pernod Ricard.
Cu toate ca la baza acestui produs se afla o companie cu traditie si istoric bogat, in prezent, Redbreast este un brand modern si unul dintre cele mai populare whiskey-uri irlandeze Single Pot (distilat din amestec de orz maltuit si nemaltuit).

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

County Cork, Irlanda