Havana

Havana Club Rum Cuban Seleccion de Maestros

0,7 l
18+
252,99 lei 361,41 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Cuba,

Este un brand recunoscut si apreciat in intreaga lume. Seleccion de Maestros este imbatranit timp de 3 ani in butoaie de stejar pentru a capta arome unice.

Buchetul este reprezentat de note dulci de zahar ars, sirop de artar, ghimbir, condimente dulci, precum nucsoara ce sunt completate de usoare note lemnoase de stejar.

 Finish-ul este lung, fructat, cu sugestii de fum si zahar.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +15°C...+18°C

Despre producator

Cuba este supranumita „Insula Romului”, datorita trestiei de zahar faimoase in toata lumea, climatului favorabil, solului fertil si a „know-how”-ului pe care il detin de sute de ani maestrii cubanezi, denumiti traditional "Maestros Roneros". Pe vremuri, localnicii si marinarii foloseau trestia de zahar pentru a realiza "tafia" - bautura din care a evoluat romul. Havana Club a pastrat vie arta distilarii, invechirii si amestecului de romuri premium, asigurand astfel mostenirea si continuitatea suprematiei romului si traditiei cubaneze. Toate romurile din gama Havana Club sunt maturate, de aici si denumirea „Anejo” (invechit). Astazi Havana Club este lider pe piata de rom cubanez in tara sa si din lume.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

San Jose, Cuba