
Friis-Holm
Friis-Holm Rugoso 70% Bad Fermentation Single Bean Ciocolata
25 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
RUGOSO 70% SINGLE BEAN, BAD FERMENTATION
Acest sortiment de ciocolata este relativ rar – Mikkel Friis-Holm il aduce in general la expozitii si targuri, unde se epuizeaza intotdeauna rapid.
Referirea la o fermentatie „rea” este de fapt un joc de cuvinte. Mikkel prefera in general un proces mai lung de fermentare a boabelor de cacao, considerand ca astfel boabele ajung sa isi dezvaluie intregul potential aromatic. Boabele folosite pentru RUGOSO “BAD FERMENTATION” au fost supuse unei fermentatii „scurte”- doar un sfert din timpul unei fermentatii tipice. Astfel, FRIISHOLM a obtinut o ciocolata neagra care se deschide de la inceput cu o explozie de arome intre care se disting taninii, notele de banane verzi si prune necoapte.
RUGOSO BAD Fermentation a fost recunoscuta in cadrul mai multor editii ale International si European Chocolate Awards drept una dintre ciocolatele cu gustul cel mai complex.
Continut: boabe de cacao Rugoso, din Nicaragua, trecute printr-un proces scurt de fermentare, unt de cacao si zahar.
Ciocolatele Friis-Holm sunt rezultatul unui set simplu de valori, aplicate intr-o productie complexa. Astfel se creaza experiente de ciocolata sofisticate si noi pentru consumatorul constient de calitate
Productia de ciocolata este un proces in mai multe etape. Acest lucru le permite sa experimenteze calitatea la maximum. Pur si simplu extind limitele cu privire la cat de departe ii poate duce dezvoltarea gusturilor unice ale boabelor in sine.
In ciocolata neagra, se adauga numai zahar. Fara lecitina de soia, fara vanilie – nimic care sa intervina si sa afecteze gustul innascut de cacao. Aceasta abordare este neobisnuita. Industria tipica a ciocolatei face acest lucru pentru a creste volumul, a reduce costurile sau a viza papilele gustative necritice. In schimb, se concentreaza pe mestesugurile fara compromisuri. In acelasi timp, imping lumea productiei de ciocolata intr-o directie in care maiestria, transparenta si valoarea culinara sunt criteriile principale.
Conditii de depozitare
A se pastra la 18-20° C, ferit de umiditate si lumina directa. Dupa deschiderea ambalajului, produsul trebuie consumat in 1-2 zile.
Despre producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul dupa care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat inca de la inceput in munca sa.
Creatiile sale sunt recunoscute in fiecare an la prestigioase concursuri precum International si European Chocolate Awards unde Mikkel a obtinut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker si Direct Trade.
Marca daneza de ciocolata artizanala FRIIS-HOLM este un nume iconic in randul producatorilor de ciocolata bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desavarsit, iar ciocolata creata de el reprezinta insasi definitia conceptului bean-to-bar. Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolata l-a condus acum peste douazeci de ani in America Centrala, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea si studierea ADNului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua. Si astazi, informatile genetice despre soiurile de cacao, precum si trasabilitatea sunt de o importanta majora pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre putinii ciocolatieri din lume care creeaza tablete de ciocolata single bean.
Boabe de cacao, zahar, unt de cacao
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 2425 kJ/579 kCal |
Grăsimi | 36 g |
inclusiv acizi grași saturați | 12 g |
Glucide | 30 g |
din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | 0 g |
Alergeni
Poate conține urme de: |
Lapte |