Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Friis-Holm

Friis-Holm Gold Medals Cutie tablete premiate de ciocolata neagra si cu lapte 6x25g

150 g
Calitate premium
189,99 lei 1.266,60 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Danemarca,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Colectia reuneste sase dintre tabletele FRIIS-HOLM care au obtinut cele mai multe medalii de aur in decursul anilor la prestigioasele concursuri International Chocolate Awards si European Chocolate Awards.

CHUNO 70% SINGLE BEAN, DOUBLE TURNED

Obtinuta din boabe de cacao din soiul CHUNO, din Nicaragua, supuse unui proces mai scurt de fermentatie (de aici denumirea de “DOUBLE TURNED” in comparatie cu varianta ‘TRIPLE TURNED”). Cacaoa provine de la cateva ferme izolate, situate la o altitudine de 300-800 m deasupra nivelului marii si, in timpul procesului de fermentatie care dureaza cam cinci zile, boabele sunt intoarse de doua ori pentru aerare.

Din aceste boabe, Mikkel Friis-Holm obtine o ciocolata neagra cu o textura catifelata, care se distinge prin note usor picante si un post-gust de nuci.

CHUNO 70% SINGLE BEAN, TRIPLE TURNED

Obtinuta din boabe de cacao din soiul CHUNO, din Nicaragua, supuse unui proces mai lung de fermentatie. Cacaoa provine de la cateva ferme izolate, situate la o altitudine de 300-800 m deasupra nivelului marii si, in timpul procesului de fermentatie care dureaza cam cinci zile,
boabele sunt intoarse de trei ori pentru aerare.

Din aceste boabe de cacao Mikkel obtine o ciocolata neagra cu un gust intens si note pregnante de aciditate. Recomandam degustarea acestei ciocolate impreuna cu CHUNO 70% DOUBLE TURNED pentru a sesiza diferenta uimitoare de gust datorata celor doua procese diferite de fermentatie.

DARK MILK 65%

Aceasta ciocolata este realizata dintr-un blend de sase soiuri diferite de cacao provenite din Nicaragua. Gustul este o combinatie intensa intre ciocolata neagra si lapte. Notele initiale sunt cele de scortisoara, fructe de padure coapte, iar post-gustul este lung, cu note de caramel.

O’PAYO 68% ORGANIC

Ciocolata neagra organica realizata pornind de la un blend de boabe de cacao din Nicaragua, provenite de la cooperativa Waslala, din nord-estul tarii. O’Payo 68% se distinge printr-un gust proaspat de cacao, dulceata cu o buna aciditate, precum si note de fructe proaspete si tanin moale.

Ciocolatele Friis-Holm sunt rezultatul unui set simplu de valori, aplicate intr-o productie complexa. Astfel se creaza experiente de ciocolata sofisticate si noi pentru consumatorul constient de calitate

Productia de ciocolata este un proces in mai multe etape. Acest lucru le permite sa experimenteze calitatea la maximum. Pur si simplu extind limitele cu privire la cat de departe ii poate duce dezvoltarea gusturilor unice ale boabelor in sine.

In ciocolata neagra, se adauga numai zahar. Fara lecitina de soia, fara vanilie – nimic care sa intervina si sa afecteze gustul innascut de cacao. Aceasta abordare este neobisnuita. Industria tipica a ciocolatei face acest lucru pentru a creste volumul, a reduce costurile sau a viza papilele gustative necritice. In schimb, se concentreaza pe mestesugurile fara compromisuri. In acelasi timp, imping lumea productiei de ciocolata intr-o directie in care maiestria, transparenta si valoarea culinara sunt criteriile principale.

Conditii de depozitare

A se pastra la 18-20° C, ferit de umiditate si lumina directa. Dupa deschiderea ambalajului, produsul trebuie consumat in 1-2 zile.

Despre producator

“Best in the world and best for the world” este motto-ul dupa care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat inca de la inceput in munca sa. 
Creatiile sale sunt recunoscute in fiecare an la prestigioase concursuri precum International si European Chocolate Awards unde Mikkel a obtinut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker si Direct Trade.

Marca daneza de ciocolata artizanala FRIIS-HOLM este un nume iconic in randul producatorilor de ciocolata bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desavarsit, iar ciocolata creata de el reprezinta insasi definitia conceptului bean-to-bar. Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolata l-a condus acum peste douazeci de ani in America Centrala, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea si studierea ADNului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua. Si astazi, informatile genetice despre soiurile de cacao, precum si trasabilitatea sunt de o importanta majora pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre putinii ciocolatieri din lume care creeaza tablete de ciocolata single bean.

CIOCOLATÃ NEAGRÃ Ingrediente: boabe de cacao, zahăr , unt de cacao. Min. 68 % substanțe solide de cacao. Poate contine urme de lapte. CIOCOLATÃ CU LAPTE Ingrediente: boabe de cacao, zahăr , lapte praf, unt de cacao. Min. 50 % substanțe solide de cacao.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1967 kJ/470 kCal
Grăsimi41 g
inclusiv acizi grași saturați28 g
Glucide36 g
din care zaharuri36 g
Proteine8 g
Sare0.01 g
Fibre0 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.