Martell

Martell Cognac VS

0,7 l
18+
175,99 lei 251,41 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Martell VS (Very Special) a fost creat pentru prima data acum mai bine de 150 de ani, sub denumirea ‘Three Star’, fiind si astazi un sortiment apreciat in toate colturile lumii. Coniacul este invechit in butoaie din lemn de stejar Limousin pentru o perioada de 5 pana la 7 ani. Gustul echilibrat si aromat al coniacului este obtinut in urma unui proces traditional complex si poate fi savurat simplu, cu bere de ghimbir, apa tonica sau ca baza pentru cocktailuri.

Note aromate de pere coapte, lamaie si un strop de sofran, carora li se alatura un parfum de trandafir salbatic si tonuri lemnoase.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +18°C...+22°C

Despre producator

Martell este un brand de coniac francez, ce are o traditie de peste 300 de ani in prepararea acestei bauturi. Istoria Martell a inceput in anul 1715, atunci cand Jean Martell, originar din regiunea Jersey, infiinteaza una dintre primele case de coniac, chiar in celebra regiune Cognac. Jean pozitioneaza cu grija afacerea chiar pe malul raului Charente. Initial, afacerea avea la baza activitati de comercializare a butoaielor de vin si de coniac produse in Borderie, pe care le transporta spre vanzare in regiunea sa de provenienta, dar si in Olanda, Germania sau Scandinavia.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+22°C.

Adresa producatorului

Cognac, Franta