Choco Fashion

ChocoFashion Tribute Box 16 Artisan Pralines

255 g
Premium qualitySave me for RON 71.99
RON 119.99 RON 470.55 /kg

Delivery within 3 hours

40+ customers have in favorites

Country: România,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Tribute este un omagiu adus originilor ciocolatei si aztecilor, cei care au pus gustul inconfundabil ale boabelor de cacao pe harta gusturilor lumii.

Pentru a obtine cele mai gustoase praline, Choco Fashion foloseste metodele artizanale si ingrediente selectate cu atentie, exclusiv naturale, iar retetele se inspira din Belgia si Franta, tarile in care ciocolata de lux are o traditie deja confirmata. Cum in zona de protocol clientii isi doresc sa ofere cadouri memorabile, produsele sunt originale, cu accent foarte mare pe detaliu si calitate, fiind diferite de cele care sunt destinate in general zonei de retail.

Desigur, suntem iubitori de ciocolata si ne mandrim cu produsele noastre. Insa atunci cand spunem "Oferi ciocolata, oferi fericire!" ne bazam pe un fapt demonstrat stiintific: ciocolata de calitate creste nivelul de endorfine si serotonina, contribuind in mod direct la pastrarea "nivelului optim" de fericire. So, enjoy every moment with us!

Despre producator

ChocoFashion s-a nascut din pasiunea pentru ciocolata si dorinta de a obtine cele mai gustoase praline, pastrand metodele artizanale. Fiecare sezon va va surprinde cu noi retete, noi combinatii de gusturi si noi idei de produse pentru orice moment pe care doriti sa-l faceti memorabil. In lumea ChocoFashion veti intalni imbinarea traditiei cu modernul, a imaginii cu gustul, a romantismului clasic cu exoticul. Creatiile lor sunt apreciate de toti iubitorii de ciocolata, fiecare regasindu-se in aceasta lume minunata. Ciocolata cea mai fina, ingrediente selectate cu atentie, exclusive naturale si inspiratia retetelor din Belgia si Franta, i-au condus la colectiile pe care va invitam sa le vizionati si ulterior sa le savurati.

Producator

CHOCO FASHION SRL
Strada Odoarei 11
Bucuresti 050143
Romania

Unt de cacao, masa de cacao, zahar, lapte praf integral, unt, smantana, lecitina de soia extract natural de vanilie, piure pepene galben, piure zmeura, extract natural de cafea, piure fructul pasiunii, caramel, extract natural de menta

Nutritional values per 100 g

Energy value2200 kJ/526 kCal
Fats30 g
including saturated fatty acids16 g
Carbohydrates58 g
including sugars54 g
Protein6.2 g
Salt0.16 g
Fibre0 g

Allergens

Arahide
Soia
Lapte
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.