Beefeater

Beefeater 24 Gin

0,7 l
18+
96,99 lei 138,56 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Regatul Unit,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Beafeeter 24 este un sortiment de gin creat cu pasiune de celebrul maestru Desmond Payne. Ideea acestei bauturi isi are originile in Japonia, iar rezultatul este unul exceptional.

Celebrul creator a reusit sa imbine intr-un mod inedit aromele fine ale plantelor aromatice, cu cele intense ale ceaiului verde si cunoscutul Beafeeter dry gin.

Sortimentul menit sa inspire pastreaza standardele cunoscute, deci are in compozitie doar cele mai bune cereale. Procedeele de fermentare si distilare sunt respectate in cele mai mici detalii fapt pentru care caracteristicile bauturii sunt impresionante: aroma bogata, textura puternica, gust intens.

Beafeeter 24 este o bautura lejera ce da viata cocktail-urilor urbane, care intriga prin eleganta si rafinament. Este o bautura usor de apreciat din toate punctele de vedere, inspira si intriga datorita aromelor intense de coriandru, lamaie si ienupar pe care le face simtite la prima degustare.

Recomandari de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Bine ati venit la unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Londrei - Distileria Beefeater din Kennington - unde ginul este inca fabricat manual, dupa o reteta care este practic neschimbata din anii 1800.
Londra, unul dintre marile orase ale lumii, a jucat un rol principal in dezvoltarea London Dry Gin, una dintre marile bauturi ale lumii. Inca de la inceputurile distilarii de gin englezesc, istoria Londrei si Beefeater Gin a fost strans impletita.
Gazduita intr-o cladire edwardiana cu o extindere din anii 1950, Beefeater Distillery are alambicuri victoriane originale si o camera botanica, unde sunt depozitate ingredientele proaspete. Un centru de vizitatori construit la comanda permite cunoscatorilor sa vada alambicurile originale, sa vada procesul de distilare si sa invete despre istoria ginului din Londra.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Kennington, Londra