Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Sloane

Sloane Papua New Guinea Kindeng Cafea boabe

250 g
82,99 lei 331,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Papua Noua Guinee,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In industria globala contemporana a cafelei, Papua Noua Guinee este cu totul unica atat in ceea ce priveste modul in care cafeaua este recoltata, cat si exportata din tara. Mai putin de 10% din populatie este conectata la sau foloseste internetul pentru comunicatii si exista aproximativ 55 de telefoane (atat cu linie fixa, cat si celulare) la fiecare 100 de persoane.
Aceasta cafea provine de la Kindeng Dry Mill, situata in provincia Jikawa din Papua Noua Guinee. Dimensiunea medie a fermei a producatorilor din aceasta zona este de aproximativ 1-2 hectare, iar solul este in general lut nisipos si lut argilos.
Cafelele procesate natural din Papua Noua Guinee sunt destul de rare. Cand vine vorba de acest proces, sunt folosite doar cele mai coapte cirese, deoarece timpul necesar pentru uscarea acestor cafele este extins. Dupa recoltare, ciresele sunt sortate manual si asezate pe paturi inaltate pentru o perioada medie de 3-4 saptamani pana se usuca complet. in acest timp, ciresele sunt mutate manual in mod regulat pentru a asigura un continut uniform de umiditate pe tot lotul. Profilul aromatic complex al acestui premium lot te surprinde cu o dulceata de fructe de padure, stafide, melasa, bomboane cu lapte.

Recomandare de preparare

Prajire OMNI - perfect echilibrata pentru  orice metoda de preparare.

Despre producator

SLOANE se defineste prin excelenta, cunostinte si pasiune. Loturile pe care alegem sa vi le oferim trebuie sa atinga standarde inalte de calitate a fasolei verzi, procesare curata si corecta, complexitate cupe si impact pozitiv in comunitatile locale ale fermierilor. Prin urmare, ne bazam puternic pe reteaua noastra de comercianti si fermieri ecologici, cu care am dezvoltat parteneriate puternice, cheltuind si investind mult timp, incredere si respect reciproc. Asa ramanem conectati la avangarda experimentarii si dezvoltarii cafelei si de aceea cea mai mare parte a ofertei noastre este compusa din loturi care ne entuziasmeaza cu adevarat.

Stilul nostru de prajire se concentreaza pe lotul de cafea, nu pe stilul de preparare.

Ne concentram pe obtinerea celui mai bun profil de prajire potrivit pentru fiecare cafea, luand in considerare toate variabilele loturii, astfel incat profilul sau unic de aroma sa straluceasca.

Cafeaua este un produs organic si variaza foarte mult in functie de regiunea de crestere, soi, altitudine si procesare. De aceea veti gasi toate aceste informatii listate pe fiecare dintre pungile noastre si de aceea fiecare lot din fiecare cultura este unic si aproape deloc repetabil.

Notele de aroma enumerate pe punga sunt cele mai puternice caracteristici pe care le-am observat intr-o multitudine de metode de preparare, dar vor varia foarte mult in functie de echipamentul de macinare, compozitia minerala a apei si reteta pe care o utilizati. Va incurajam cu tarie sa explorati si sa descoperiti cum poate avea fiecare cafea in propriile extractii si sa folositi notele noastre de arome ca ghid. Aciditatea este normala si de dorit in cafea, deoarece este samanta unui fruct, amaraciunea nu este. Cafeaua de inalta calitate, prajita cu grija, bine extrasa este intotdeauna dulce in mod natural si nu are nevoie de indulcitori suplimentari.

Aromele din cafeaua prajita se pot dezvolta inca pana la 30 de zile dupa prajire, asa ca fiti constienti de faptul ca aroma maxima nu este imediat dupa prajire. Daca este depozitat in ambalajul original resigillabil sau in recipiente etanse intr-un loc uscat si intunecat, va ramane la potential maxim pana la 4 luni dupa prajire daca este sigilat si 2 saptamani daca este deschis. Cafeaua este sigura pentru a fi bauta bine dupa 12 luni de la prajire, dar va avea gustul ca o amintire trista a cafelei care a fost candva.

Conditii de depozitare

Pastrati cafeaua in punga originala resigilabila, intr-un loc uscat si racoros. 

100% Cafea Arabica - Single origin