
Atelierul de Tarte
Atelierul de Tarte Cozonac babka cu ciocolata si amaretto
1,2 kgLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cozonac insiropat cu Amaretto, Cointreau, ciocolata neagra.
Descopera traditia si gustul autentic al cozonacilor pregatiti dupa o reteta veche cu aluat oparit. Fiecare muscatura dezvaluie aroma bogata a ingredientelor proaspete si o textura desavarsita, moale in interior si rumenita la exterior.
Savureaza o experienta culinara ce aduce aminte de zilele de demult, atunci cand cozonacii erau preparati cu grija si dedicare.
Cu fiecare felie, te vei bucura de bucuria sarbatorilor si de gustul inconfundabil al traditiei.

Despre producator
Calitatea excelenta a serviciilor la Atelierul de Tarte: Un deliciu pentru simturi!
La Atelierul de Tarte, ne luam angajamentul de a va oferi deserturi delicioase.
Suntem mandri sa va aducem in lumea noastra de arome proaspete, unde tartele noastre delicioase sunt vedetele indiscutabile.
Creativitatea lui Radu nu are limite, iar meniurile sale reflecta o fuziune armonioasa de arome si texturi. Are darul de a transforma ingrediente simple in capodopere culinare, evidentiindu-si pasiunea pentru gastronomie.
"Ne angajam sa oferim gusturi de exceptie si calitate superioara in fiecare produs pe care-l cream, pastrand traditia vie si punand pasiune".

Conditii de depozitare
Temperaturi cuprinse intre 2 si 4 grade Celsius
Adresa producatorului
Fabrica de Glucoza, 9B, CC802
Bucuresti, 020332

Cozonac cu umplutura pe baza de ciocolata, cacao si nuca 41,6%,
25% faina de grau (GLUTEN),15,8 % zahar, 19,6 % ou, 13,9 % nuca romaneasca, 6,9% unt 82%(din lapte), 6,5% lapte de vaca cu 3,5% grasime,4,6% ciocolata cu lapte belgiana, 4,6% cacao, 1,5% ulei de floarea soarelui, 1,6% drojdie proaspata. Sub 1%( pasta vanilie, esenta lamaie, esenta portocale, portocala confiata, coaja portocala, esenta rom, fulgi migdale).
Sirop: Zahar 22%, lichior Cointreau4,5%, lichior Amaretto Disarono 4,5%.
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 1222.45 kJ/291.16 kCal |
| Grăsimi | 11.35 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 4.51 g |
| Glucide | 42.29 g |
| din care zaharuri | 30.45 g |
| Proteine | 30.45 g |
| Sare | 0.14 g |
| Fibre | 0.84 g |
Alergeni
| Cereale care contin gluten |
| Oua |
| Arahide |
| Soia |
| Lapte |
| Fructe cu coaja |
| Seminte de susan |