Ora King File de somon afumat la rece

100 g
49,99 lei 499,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

          Ora King este recunoscut pentru furnizarea de somon de cea mai inalta calitate, cu arome bogate si o textura delicata. Somonul Ora King este crescut in ape curate si reci din Noua Zeelanda, ceea ce contribuie la dezvoltarea unui produs salbatic deosebit de gustoas si sanatos..

           Brandul ar putea sa acorde atentie detaliilor in procesul de productie, de la hranirea somonului pana la modalitatile de pescuit sau crescut, pentru a asigura cele mai bune conditii de dezvoltare.

Despre producator

           Ne concentram pe crearea celui mai bun somon King din lume, gestionand in acelasi timp responsabil resursele pe termen lung. Bunastarea pestilor este o prioritate pentru afacerea noastra. Un mediu sanatos, cu stres scazut pentru somonul nostru are ca rezultat rate de supravietuire mai mari, o calitate superioara a pestelui si un impact mai mic asupra mediului.

           Ora King pune un accent deosebit pe controlul calitatii, de la procesul de crestere pana la procesarea produselor finite, asigurand astfel un produs consistent si premium.         

         Furajele noastre sunt derivate din ingrediente selectate special si contin doar nutrientii esentiali necesari pentru somonul sanatos. Formularea furajelor noastre se modifica pentru a satisface cerintele alimentare ale somonului nostru King pe tot parcursul ciclului de viata.

          Hranitoarele automate sunt folosite pentru a distribui mai multe mese in fiecare zi - mai des cand somonul este mai mic si mai rar pe masura ce creste. Camerele subacvatice monitorizeaza indeaproape apetitul si activitatea in timpul fiecarei hraniri, pentru a se asigura ca somonul nostru primeste doar cantitatea potrivita si nu se iroseste hrana.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.