Dove

Dove Gel de dus Deeply Nourishing

0,72 l
41,79 lei 58,04 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,

Gel de dus nutritiv cu ¼ crema hidratanta.

Hraneste pielea in profunzime*     

Ajuta la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii in timpul dusului.

Iti lasa pielea mai fina si catifelata chiar dupa primul dus.

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate,
Sodium Lauroyl Isethionate, Hydrogenated Soybean Oil, Sodium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Undecylenoyl Glycine, Capryloyl Glycine, Sodium Isethionate, Palmitic Acid, Tetrasodium EDTA, Caprylic Acid, Capric Acid, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.