Baby Dove

Baby Dove Lotiune spalare Rich

400 g
33,29 lei 83,23 lei/kg

Livrare în 2 ore

Preț pentru membri Sezamini: 28,30 lei
Țara: Polonia,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

• Mai bland si mai nutritiv decat alte sapunuri pentru bebelusi*

• Imbogatit cu ¼ crema hidratanta

• Formula hipoalergenica si cu pH-neutru

• Testat oftalmologic, dermatologic si sub control pediatric

• Parfum conceput special pentru pielea delicata a bebelusilor

• Potrivit pentru utilizare zilnica, chiar din prima zi.

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania 

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Sodium Methyl Lauroyl Taurate, Glycol Distearate, Stearic Acid, Citric Acid, Lauric Acid, Sodium Laurate, Glutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Methyltaurate.