Followfood

Followfood MSC Pate de ton cu masline organice

110 g
22,99 lei 209,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Preț pentru membrii Sezamini: 19,54 lei
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

O combinatie imbatabila - masline negre organice si ton salbatic prins in mod durabil. Nu ai nevoie de mult mai mult pentru a face o tartina buna cu ton.

Tonul provine dintr-unul dintre cele mai durabile metode de pescuit de ton care există: pescuitul la undita din Maldive. Aici, tonul este pescuit individual cu o undita de bambus, totul manual. Si asa a fost de 900 de ani.

Despre producator

A inceput in anul 2007. Jürg Knoll si Harri Butsch au ajuns la convingerea ca nu se poate continua in acest ritm cu productia industriala de alimente. Asa ca au decis sa-si transforme complet afacerea bazandu-se exclusiv pe alimente durabile si metode de prelucrare transparente.

A inceput cu followfish, cu scopul si viziunea de a salva marile. Misiunea a atins coarda sensibila a multor oameni si a facut followfish intr-un timp scurt cea mai de succes marca de peste congelat. A confirmat insa si determinarea lor de a continua sa lucreze la viziunile lor despre o lume mai buna. Asa ca a continuat cu followfood si viziunea de a salva solurile.

Intre timp, exista peste 90 de produse congelate, conservate si proaspete durabile, precum si numeroase proiecte si activitati ecologice.

Adresa producator

followfood GmbH
Metzstraße 2
D-88045 Friedrichshafen
Germania

Ton (Katsuwonus pelamis)** 58%, ulei de floarea-soarelui*, apa potabila, masline negre* 4%, fulgi de cartofi*, suc de lamaie*, sare de mare.
*dn agricultura ecologica **MSC Pescuit manual. Metoda de pescuit: cârlige și paragate. Tara de origine: Maldive Zona de pescuit Oceanul Indian (FAO 51)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1016 kJ/245 kCal
Grăsimi20 g
inclusiv acizi grași saturați2.5 g
Glucide3.6 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine14 g
Sare1.1 g
Fibre g

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.