
San Vincenzo
San Vincenzo 'NDUJA salam tartinabil picant
40 gMEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Mezelurile din Calabria, regiunea insorita si pitoreasca din sudul Italiei, sunt o arta in sine. Îmbinand traditia, pasiunea si ingredientele locale de cea mai inalta calitate, mezelurile calabreze sunt delicioase si pline de caracter.
Salamurile calabreze sunt unele dintre cele mai cunoscute si apreciate. Acestea variaza in gust si textura in functie de regiunea din Calabria si de metoda traditionala de productie a fiecarui producator. Pot fi condimentate cu ardei iute, usturoi, oregano si alte ierburi aromatice, dandu-le un gust puternic si distinctiv.
Nduja este un salam tartinabil aromat, usor afumat si picant care s-a nascut cu mult timp in urma intr-un intr-un sat din Calabria - Spilinga. Gustul intens si cremos, usurinta cu care poate fi folosit pentru o gustare rapida -bruschetta i-a adus foarte repede fani.
Conditii de pastrare
A se pastra intre 0-6°C. Dupa deschidere a se consuma in 6-7 zile.
Recomandare de consum
'Nduja este intensa in aroma si poate fi servita pe paine prajita sau folosita pentru a condimenta diverse feluri de mancare.
Valabilitate
Slanina (IT), carne de porc (IT), ardei iute chili (include ardei iute chili de Calabria 6,4%), ulei de floarea soarelui, sare
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 2205 kJ/534 kCal |
| Grăsimi | 52 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 22 g |
| Glucide | 7.3 g |
| din care zaharuri | 0.7 g |
| Proteine | 9.2 g |
| Sare | 3 g |
| Fibre | g |
Alergeni
| Poate conține urme de: |
| Lapte |
| Dioxid de sulf si sulfiti |