Rice Up

RiceUP Chips de orez cu barbeque

60 g
Epuizat. Disponibil : Mi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Bulgaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

A alege sa traiesti sanatos si sa urmezi o dieta buna nu este usor in fiecare zi. Este greu de urmarit caloriile, ingredientele, alergenii si de cele mai multe ori cineva presupune ca atunci cand mancarea este sanatoasa, nu este si gustoasa. Am ales orezul brun din cereale integrale sa fie baza a gustarilor noastre, deoarece s-a dovedit a fi sanatos, bogat in fibre, seleniu, vitamine din grupa B, fara gluten.

In toate produsele noastre sunt folosite doar ingrediente naturale, fara drojdie sau prajire. Fie ca te hotarasti sa mananci rondele cu ciocolata belgiana delicioasa, chipsuri de orez sau batoane de orez, poti fi intotdeauna sigur ca ai facut cea mai buna alegere – pentru tine personal si pentru oamenii pe care ii iubesti si la care tii.

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat ferit de razele soarelui.

Producator

Nuhealth JSC (Riceup)
47 Porto Lagos Str 4000 Plovdiv
Bulgaria

0

Orez brun integral 76%, ulei de masline 16%, amestec de condimente 8% [arome naturale, zahar, sare, stabilizator : clorura de potasiu, sirop de glucoza- porumb, maltodextrina de cartofi, ulei de cocos, regulator de aciditate: acid citric, condiment, colorant, sulfit de amoniu caramel, extract de ardei rosu].

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1886 kJ/443 kCal
Grăsimi13 g
inclusiv acizi grași saturați2.1 g
Glucide72 g
din care zaharuri2 g
Proteine8 g
Sare0.98 g
Fibre3.1 g