Clear

Clear Men Sampon Classic

400 ml
36,49 lei 91,23 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru par normal
Cu BIO-NUTRIUM 10 si EXTRACT DE MENTa samponul antimatreata CLEAR lupta eficient impotriva matretii^ si iti ofera o senzatie de prospetime pentru un par curat, fara matreata*.
Contine BIO-NUTRIUM 10, un amestec unic de 10 vitamine, minerale, extracte naturale si substante nutritive.
Atunci cand este utilizat cu regularitate, activeaza bariera naturala de protectie a scalpului*, lasand un par fara matreata**
*Rezistenta impotriva cauzei principale a aparitiei matretii prin utilizare regulata, fara matreata vizibila
**Ajuta la restaurarea functiei de protectie a pielii capului

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Glycol Distearate, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Dimethicone, Carbomer, Sodium Salicylate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamide MEA, Mica, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Benzoate, TEA-Sulfate, Laureth-23, Poloxamer 407, Glycine, Niacinamide, Taurine, PPG-6, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 42090, CI 47005, CI 77891.