
Chef Sosin
Fermentor Agent 06 Sos iute fermentat cu habanero afumat, piersici, yuzu
250 mlLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Sos iute fermentat cu piersici, yuzu si habanero afumat, Seria mic, iute si funky.
A se pastra la temperatura camerei, a se pastra la frigider dupa deschidere.
Un habanero ușor imblanzit de yuzu, piersici mov si aronia, sta bine langa branzeturi maturate si mucegaite (mai tempereaza iuțeala, se mai imprietenesc cu funk-ul). Unii il mananca pe paine prajita, alții pe friptura cu cartofi prajiți dar merita incercat si cu legume coapte sau la gratar.
piersici mov, ardei iute habanero afumat, apă, ceapă, sare, galangal, usturoi, aronia, frunze Kaffir lime.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 144 kJ/34 kCal |
Grăsimi | 0 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0 g |
Glucide | 6 g |
din care zaharuri | 5.3 g |
Proteine | 1.2 g |
Sare | 4 g |
Fibre | 0 g |