Domestos

Domestos Dezinfectant Pin

1 l
16,99 lei 16,99 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dezinfectantii sunt folositi frecvent in gospodarii pentru a elimina virusurile, alergenii si bacteriile. Domestos este dezinfectantul special conceput pentru a ucide un spectru larg de microrganisme precum: bacterii, fungi, spori si virusuri.  Importanta dezinfectantului pe baza de clor in curatenia de zi cu zi imbraca multe forme: Domestos poate fi folosit pe suprafete multiple pentru dezinfectarea lor si eliminarea  virusurilor, bacteriilor si alergenilor, dar si pentru curatarea baii sau pentru stergerea suprafetelor de lucru. Astfel, utilizand Domestos poti avea o casa protejata si curata.

Beneficii: 

•             Omoara 99.9% dintre virusuri, microbi si bacterii*; 

•             Eficient in toata casa; 

•             in forma diluata poate fi folosit pentru a dezinfecta intreaga casa (pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile); 

•             in forma concentrata poate fi folosit pentru curatarea toaletei, canalelor de scurgere, foselor septice; 

•             Curata, projeteaza si dezinfecteaza suprafetele timp indelungat.

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

<5%: agent de inalbire pe baza de clor (hipoclorit de sodiu), surfactanti neionici, sapun, parfum. Dezinfectant: hipoclorit de sodiu (CAS 7681-52-9; EC 231-668-3) 4,5 g la 100 g;