Cif

Cif Crema Original

500 ml
18,59 lei 37,18 lei/l

Livrare în 2 ore

600+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cif Crema indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat. Milioanele de micro-particule continute de fiecare picatura in parte, vor curata orice suprafata, indepartand 100% din murdarie * si obtinand rezultate frumoase si stralucitoare.

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

<5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, Phenoxyethanol, sapun, parfum, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal.