Preț Avantajos

Cif

Cif Crema UltraWhite

500 ml
Până la 15.12
18,10 lei 
36,20 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Cif Crema indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat. Milioanele de micro-particule continute de fiecare picatura in parte, vor curata orice suprafata, indepartand 100% din murdarie * si obtinand rezultate frumoase si stralucitoare.

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

<5% Surfactanti anionici, agent de inalbire pe baza de clor, surfactanti neionici, sapun, parfum.