Cif

Cif Spray dezinfectant fara clor Flori de Camp

0,75 l
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Noul Cif Disinfect & Shine Original elimina eficient si fara efort 99,9% dintre bacterii si virusuri, inclusiv Coronavirus*. Avand la baza agenti de curatare 100% derivati din surse naturale, Cif Disinfect & Shine, vine in ajutorul tau si al familiei tale atunci cand vrei sa dezinfectezi suprafetele universale, curatand in acelasi timp murdaria de zi cu zi. Produsul poate fi folosit in zonele in care se pregateste mancarea si pe obiectele copiilor (scaune, jucarii, etc), lasand suprafetele stralucitoare si dezinfectate. Deoarece ne dorim sa minimizam impactul asupra planetei, parfumul folosit este biodegradabil.

* Elimina bacteriile precum E. Coli, S.Aureus, E. Hirae, P.Aeruginosa, virusuri precum Sars-Cov2 si Vaccinia modificata Ankara.

Poate fi folosit :

Suprafete din bucatarie;

Suprafete din baie;

Manere/ clante

Obiectele copiilor

Cabine de dus;

Plite de aragaz;

Cosuri de gunoi;

Cazi de baie & robinete;

Chiuvete;

Podele;

Vasul de toaleta (WC).

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

<5% surfactanti neionici, surfactanti cationici; parfum.
Dezinfectant: Clorura de benzalconiu (CAS 68424-85-1, EC 270-325-2) 0,75 g in 100 g produs.