Cif

Cif Spray geamuri

500 ml
14,79 lei 29,58 lei/l

Livrare în 2 ore

500+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cif Spray pentru ferestre si suprafete lucioase este solutia perfecta si la indemana oricui pentru curatarea si degresarea eficienta a tuturor suprafetelor din sticla, lasandu-le stralucitoare si fara urme.

Suprafetele lavabile sunt spatii foarte solicitate, pe care pot ramane zilnic pete de grasime, urme de apa sau amprente digitale. Cif Spray pentru ferestre si suprafete lucioase poate fi folosit frecvent pentru curatarea faiantei din baie si bucatarie, oglinzilor si suprafetelor din sticla. Spray-ul indeparteaza rapid amprentele, urmele de apa si murdaria de pe geamuri si orice suprafata din sticla. in plus, previne aparitia murdariei prin intermediul peliculei protectoare care permite alunecarea apei.

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

<5% surfactanti anionici, parfum, Phenoxyethanol, Linalool.