Mango premium by air Passion

1 buc
39,99 lei 39,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Peru,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mango Passion by Air este un mango premium , de dimensiune mai mare decat media in cele mai multe cazuri, cu o culoare superba , copt cat trebuie ( tree ripe ) si adus rapid in Europa cu avionul . Probabil printre cele mai bune fructe de mango pe care le poti gasi in Europa. Textura fina , nefibroasa , pulpa dulce , aromata , de culoare portocalie. O incantare.

 

Copacii de mango sunt originari din India. Intre timp, insa, sunt plantate si recoltate in aproape toate zonele tropicale ale lumii, precum America de Sud si Centrala, Asia de Sud-Est sau Africa, unde sunt considerate „regina fructelor”. Cu toate acestea, principalul producator este de departe India, cu o productie anuala de aproape 30.000.000 de tone. Indonezia este pe locul doi cu aproape 3.500.000 de tone.

Mango nu este doar suculent si are gust bun, nu, valoarea sa pentru sanatate este cu siguranta ceva de care sa ne mandrim. Isi datoreaza buna reputatie nutrientilor valorosi, inclusiv vitamina C, fibrele, polifenolii si provitamina A din carotenoizi. Nu numai ca intareste sistemul imunitar, dar sustine si o flora intestinala sanatoasa.

Utilizare:
Se serveste crud. Altfel sunt adesea integrate in inghetata, mousse de fructe, iaurt, musli sau prajitura. Desigur, nu pot lipsi din nicio salata de fructe cu adevarat buna.

Depozitare:
Mango-ul nu trebuie sa fie pastrat la frigider, deoarece este putin prea rece pentru originea sa tropicala. Astfel, frigul prelungit ii poate afecta gustul, facand-o sa-si piarda aroma. Pastrati pur si simplu la temperatura camerei si puneti la frigider cu maxim 1-2 ore inainte de consum pentru a raci fructele si a le savura racoritor.