
RUF
Ruf Stabilizator pentru Cheesecake
60 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Intaritor pentru pentru prajitura cu umplutura de branza/Cheesecake
A se depozita in loc uscat si racoros.
Mod de preparare : Temperatura cuptorului : Căldură de sus/de jos: aproximativ 175°C sau Aer circulant: aproximativ 160 °C. TIMP DE COACERE: aproximativ 70 de minute. Mai ai nevoie de : pentru bază - 200g făină de grâu,1 linguriţă rasă de praf de copt, 75g margarină, 75g zahăr, 1 pachet de zahăr vanilat,1 ou (marimea M) ; pentru amestecul de brânză: 750g quark cu conținut scăzut de grăsimi,150g zahăr, 4 gălbenușuri de ou,4 albusuri, 1 pachet de zahăr vanilat, 3–4 picături de aromă lămâie RUF, 250 ml (1/4 l) lapte (1,5% grăsime).
Bază : Pune ingredientele într-un bol de amestecare și folosește un mixer manual electric (carlig pentru aluat) pentru a forma un aluat. Întindeți 2/3 din aluat pe fundul unei tavi de (Ø 26-28 cm). Din aluatul rămas, formați un rulou şi apăsați-l pe marginea tavii astfel încât să se creeze o margine de aproximativ 3 cm înălțime.
Amestecul de brânză: Amestecați quarkul cu 2/3 din zahăr, gălbenușul de ou, zahărul vanilat și aroma de lămâie într-un castron. Mixaţi până se omogenizează. Adăugați laptele și stabilizatorul și amestecați bine. Într-un al doilea castron, bate albușurile spumă cu restul de zahăr până se întărește și toarna-le în amestec. Distribuiți amestecul uniform pe bază.
Coacere: Coaceți tortul pe raftul din mijloc în cuptorul preîncălzit. După copt, scoateți imediat cheesecake-ul de pe marginea tavii cu un cuțit și lăsați-l să se răcească.
amidon, amidon modificat, aromă
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1501 kJ/353 kCal |
Grăsimi | 0.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0 g |
Glucide | 87.8 g |
din care zaharuri | 0.1 g |
Proteine | 0.3 g |
Sare | 0.2 g |
Fibre | 0 g |
Alergeni
Poate conține urme de: |
Oua |
Soia |
Lapte |
Fructe cu coaja |