Morarita

Morarita Minipatiserie cu zmeura

500 g
16,99 lei 33,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Minipatiserie cu zmeura Morarita sunt alegerea ideala pentru un moment de rasfat, alaturi de un pahar cu lapte sau iaurt. Serveste-le calde sau reci, pastreaza-le pe toate doar pentru tine sau, mai bine, imparte-le cu prietenii tai pofticiosi!

Recomandari de preparare

Se aseaza produsul pe tava de copt cu hartie de copt, la temperatura de camerei, timp de 20 min., apoi se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grC, timp de 15-20 minute.

Conditii de depozitare

-18 grade Celsius

ALUAT - făină albă de GRÂU tip 550, margarină vegetală (uleiuri vegetale: palmier, floarea soarelui - în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din SOIA, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, coloranți: caroteni), zahăr, apă, mix pentru aluat (făină albă de GRÂU tip 650, sare iodată, emulsifiant: stearoil-2-lactilat de sodiu; arome; colorant: caroteni, antioxidant: acid ascorbic; enzime); agenți de afânare: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu; maia deshidratată din GRÂU, făină de malț din ORZ; sare iodată, oțet; conservant: acid ascorbic; Decor: agent de glazurare (apă, zahăr, stabilizator: izomalț, sirop de glucoză, agent gelatinizant: agar, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu). 27% UMPLUTURĂ ZMEURĂ - 38% zmeură, apă, sirop de glucoză-fructoză, amidon modificat din porumb, corector de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu, agent de îngroșare: agar; coloranți: antocianine, roșu sfeclă; sare

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1304 kJ/312 kCal
Grăsimi17.8 g
inclusiv acizi grași saturați8.7 g
Glucide32.3 g
din care zaharuri7.6 g
Proteine3.45 g
Sare0.9 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.