Sutcha

Sutcha Wagyu rump steak Japonia (capac)

cca 250 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 200,00 lei 799,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Japonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Wagyu (和牛, Wa gyū, "Vita japoneza") este denumirea comuna pentru oricare dintre cele patru rase japoneze de bovine crescute pentru carne. Rasa neagra japoneza reprezinta 90% din totalul bovinelor ingrasate din Japonia. Popularitatea crescuta a Wagyu pentru productia de carne de cea mai inalta calitate a dus la raspandirea sa dincolo de granitele Japoniei, catre alte tari si continente.

In plus, Wagyu este cunoscut pentru predispozitia genetica catre marmorare si pentru capacitatea sa de a fi hranita intensiv, in special cu cereale, timp de cel putin 400 de zile incepand cu varsta de 18 luni. Aceasta dieta contribuie la obtinerea unui nivel ridicat de marmorare, adica de grasime intramusculara. Carnea de vita Wagyu este natural bogata in grasimi mononesaturate omega-3 si omega-6 si contine un procent mai mare de grasimi mononesaturate sanatoase decat orice alta rasa de bovine.

Scorul de marmorare A5+ (BMS 8+) este cel mai inalt si poate fi atins doar de animale cu sange pur Wagyu. Ca si consumator, te poti bucura de un gust suculent, delicat si plin de savoare.

Foloseste metoda preferata pentru a gati carnea dupa cum iti doresti. Usuca friptura cu un prosop de hartie si incepe cu focul mare pentru a obtine o suprafata aurie. Asigura-te sa supraveghezi friptura pentru a evita arderea!

Cand friptura este gatita dupa preferintele tale, las-o sa se odihneasca cateva minute inainte de a o taia, astfel incat sa reduci pierderea de suc. Bucura-te de preparat!

Pentru retete traditionale cu wagyu, poti consulta:

Despre Sutcha

Obsah obrázku text, osoba, dřevěné, jídlo

Popis byl vytvořen automaticky

Iti place carnea? Sutcha va aduce cea mai larga selectie a celor mai bune bucati de carne de vita din intreaga lume, disponibile pe tot parcursul anului. Si nu numai asta ci si la un pret excelent, astfel incat sa va puteti bucura in cele din urma de o friptura deliciosa de carne de vita de cate ori doriti.

La Rohlik vrem sa mancati si sa traiti bine, venim in mod constant cu noi marci proprii pentru dvs. Si pentru ca ne mandrim cu carnea si pestele nostru, marcile noastre: Fjoru - cu peste proaspat, Sutcha - fripturi din intreaga lume. 

Conditii de pastrare
A se pastra intre 0-4 ° CProdusul este ambalat in vid si umed in varsta de minim 30 de zile.

Obsah obrázku text, Písmo, logo, symbol

Popis byl vytvořen automaticky

 

Despre producator 
Compania Velká Pecka a fost infiintata in 2014 de Tomás Tür à queupr si apartine companiei https://www.rohlik.group/
care opereaza supermarketurile online din Europa ca lider in acest segment. Velká Pecka are o unitate proprie de productie alimentara care acopera mai multe segmente, cum ar fi taierea carnii, delicatese, mese gata si productia de patiserie 

Producator
Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karl
Énéská republika
Flat

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

beef meat, carne de vita