
Csiki Sor
Csiki Sor Transylvanian Blueberry Bere artizanala sticla
500 mlLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Afinul este planta medicinala populara a Depresiunii Ciucului, este un dar de la muntele nostru sacru, Harghita. Berea Tiltott Csiki Blueberry este o bere aromatizata de tip Bock cu fermentatie joasa, care se obtine prin adaugarea de pulpa de afine. Si culoarea sa distinctiva reflecta acest lucru..
Sedimentarea ocazionala este un fenomen natural. Recomandata tuturor celor carora le plac berile speciale artizanale cu o aroma usoara si fructata!
Continut de alcool 4,7 %.
Despre producator
Berea “Csiki Sör ” este o bere artizanala produsa dupa “Legea puritatii germane” - din 1516 - din 3 elemente de baza: apa, malt si hamei. Diferenta dintre o bere artizanala si una industriala este data de lipsa aditivilor, a enzimelor sintetice, a conservantilor si de durata procesului de fermentatie.In zona Harghita, aceasta bere se produce de mai bine de 500 de ani.
Proprietarul fabricii a mostenit aceasta reteta, iar in 1584 iezuitii au pomenit in scrierile lor pentru prima data producerea acestei beri pe meleagurile transilvanene. Reteta originala a fost imbunatatita cu ajutorului Maestrului Berar Simonffy Arpad si azi a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate beri din Romania.
Materiile prime folosite sunt: maltul Münchener si Pilsener pentru berea de baza si maltul caramel pentru berea bruna, hameiul este cel care da gustul amarui si, desigur, cea mai buna si pura apa din zona Harghitei.
Berea a castigat nenumarate premii care atesta calitatea incontestabila a acesteia.
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet
91% bere Tiltott Csiki Sor ( apa, malt din orz, hamei), 9% bautura racoritoare cu suc de afine
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 234 kJ/56 kCal |
Grăsimi | 0.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 4.9 g |
din care zaharuri | 4.3 g |
Proteine | 0.6 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | 0.1 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Poate conține urme de: |
Dioxid de sulf si sulfiti |