Zewa

Zewa Exclusive Natural Soft Hartie igienica, 4 straturi, 8 role

152 m
32,49 lei 0,21 lei/m

Livrare în 2 ore

40+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Creata pentru pielea ta, cu grija fata de mediul inconjurator, esti cu un pas mai aproape de natura cu hartia igienica delicata si rezistenta Zewa Exclusive Natural Soft.
 • fara parfum, coloranti adaugati si alergeni relevanti¹;
 • rezistenta la fel ca hartia igienica alba Zewa, dar cu o culoare crem delicata, apropiata de culoarea naturala a fibrelor, fara aditivi; in procesul de productie al hartiei au fost folosite si fibre nesupuse procesului de albire, pentru a mentine cat mai mult din proprietatile lor naturale;
 • dizolvabila in apa, deoarece contine fibre de origine naturala, 100% biodegradabile²;
 • contine Zewa Aqua Tube®, singurul tub de hartie igienica, dizolvabil in vasul de toaleta, este biodegradabil, poate fi si reciclat;
 • ambalaj reciclabil si cu amprenta de CO₂ redusa³;
 • produs certificat FSC®⁴.
 Stiai ca, achizitionand aceste produse, contribui, de asemenea, la combaterea schimbarii climatice? Produsele Zewa sunt certificate FSC®: acest lucru inseamna ca fibrele de lemn folosite in aceste produse sunt gestionate in mod sustenabil, protejand padurea si natura salbatica pentru generatiile viitoare.
 

Despre producator:
Essity este o companie cu o istorie indelungata, care inca furnizeaza cele mai bune produse in domeniul igienei. Cu o mare experienta, produsele lor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii pentru oamenii din intreaga lume. Brandurile lor includ Zewa, Tempo, Tena si Leukoplast. Compania a fost fondata in Suedia in 1929 si a purtat anterior numele SCA. 

Conditii de depozitare:
A se pastra in loc uscat la temperatura camerei#

Adresa producator:
SE-405 03 Goteborg
Suedia


 

Celuloza