• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe
-12 %

Zewa Hartie igienica Exclusive Natural Soft, 4 straturi, 8 role

152 m
Până la 26.03
 26,99 lei 
30,99 lei0,18 lei/m
Țara: UE,

Creata pentru pielea ta, cu grija fata de mediul inconjurator, esti cu un pas mai aproape de natura cu hartia igienica delicata si rezistenta Zewa Exclusive Natural Soft.
 • fara parfum, coloranti adaugati si alergeni relevanti¹;
 • rezistenta la fel ca hartia igienica alba Zewa, dar cu o culoare crem delicata, apropiata de culoarea naturala a fibrelor, fara aditivi; in procesul de productie al hartiei au fost folosite si fibre nesupuse procesului de albire, pentru a mentine cat mai mult din proprietatile lor naturale;
 • dizolvabila in apa, deoarece contine fibre de origine naturala, 100% biodegradabile²;
 • contine Zewa Aqua Tube®, singurul tub de hartie igienica, dizolvabil in vasul de toaleta, este biodegradabil, poate fi si reciclat;
 • ambalaj reciclabil si cu amprenta de CO₂ redusa³;
 • produs certificat FSC®⁴.
 Stiai ca, achizitionand aceste produse, contribui, de asemenea, la combaterea schimbarii climatice? Produsele Zewa sunt certificate FSC®: acest lucru inseamna ca fibrele de lemn folosite in aceste produse sunt gestionate in mod sustenabil, protejand padurea si natura salbatica pentru generatiile viitoare.
 

Despre producator:
Essity este o companie cu o istorie indelungata, care inca furnizeaza cele mai bune produse in domeniul igienei. Cu o mare experienta, produsele lor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii pentru oamenii din intreaga lume. Brandurile lor includ Zewa, Tempo, Tena si Leukoplast. Compania a fost fondata in Suedia in 1929 si a purtat anterior numele SCA. 

Conditii de depozitare:
A se pastra in loc uscat la temperatura camerei#

Adresa producator:
SE-405 03 Goteborg
Suedia