Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Livrare în 120 de minute

Livrare gratuită la prima comandă

Garanție de satisfacție 100%

Ubomi

Ubomi Decaf CO2 Honduras Cafea boabe

250 g
Temporar indisponibil.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bucurati-va de gustul si aroma bogata a cafelei Ubomi decofeinizata, perfecta pentru cei care prefera sa-si savureze ceasca preferata fara cofeina. Preparata cu atentie folosind un proces delicat de decofeinizare cu CO2, aceasta cafea isi pastreaza profilul natural de aroma si aroma, asigurand o experienta satisfacatoare cu fiecare inghititura. Porniti intr-o calatorie plina de arome cu cafeaua noastra, obtinuta din boabe Arabica de origine unica, cultivate pe plantatiile de cafea din Honduras.

Procesul de decofeinizare CO2:

Procesul de decofeinizare utilizeaza dioxid de carbon (CO2) pentru a indeparta usor cofeina din boabele de cafea, pastrand in acelasi timp calitatile acestora. Boabele sunt expuse la dioxid de carbon sub presiune ridicata. Acest CO2 actioneaza ca un solvent, extragand selectiv cofeina din boabe, pastrand in acelasi timp alti compusi de aroma. CO2 incarcat cu cafeina este apoi separat de boabele de cafea, lasand in urma boabe decofeinizate cu pierderi minime de aroma. Spre deosebire de alte metode de decofeinizare, decofeinizarea CO2 este blanda cu boabele, pastrandu-le integritatea si calitatea.

Aciditate: fiecare boaba de cafea contine acizi naturali. Cafeaua este un fruct in care prezenta acizilor este tipica. Veti gasi, de obicei, mai multe dintre ele in boabele Arabica decat in Robusta. Gradul de prajire afecteaza, de asemenea, aciditatea cafelei. In cafeaua prajita usor, acizii sunt mai pronuntati decat in cafeaua prajita intens. Cu toate acestea, aceasta aciditate nu este un semn de prajire defectuoasa. Dimpotriva, ele dau cafelei un gust placut de fructe. Cafeaua cu un continut ridicat de acizi este apreciata de cei carora le place un gust mai picant si racoritor. Pentru cei care prefera o ceasca mai picanta, cu o aroma plina si un plus de ciocolata, recomandam o cafea cu continut scazut de acizi.
Nivelul de prajire: nivelul de prajire va spune cat de puternic au fost prajite boabele. In general, cu cat nivelul de prajire este mai scazut, cu atat cafeaua este mai acida - cu atat aroma fructata este mai proaspata. Cu cat nivelul de prajire este mai ridicat, cu atat aroma cafelei este mai pronuntata - o aroma puternica de cafea cu subtonuri de ciocolata.
Aroma: Cafeaua cu o valoare mai mica a aromei are un gust mai bland si mai simplu. Cafeaua cu valoare mai mare are un gust complex. Cu toate acestea, factorul decisiv este intotdeauna cantitatea de arome detectabile.
Intensitate: Determina cat de intense apar aromele decisive in cafea. Nu cantitatea de arome conteaza, ci cat de puternic si intens le gustati. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat aroma este mai intensa.

Recomandare de preparare

Se recomanda prepararea cafelei intr-o masina automata de cafea, ibric moka sau pentru prepararea cu metode filtrate, cum ar fi aeropress, chemex, presa franceza, V60, vas de vid, ibric moka.

Boabele de cafea sunt colectate si apoi prajite lent in butoaie la o temperatura maxima de 210 °C timp de 20 de minute. Acest lucru ofera boabelor timp pentru a-si dezvolta aroma intensa si armonioasa.

Despre Ubomi...

Nu este orice marca de cafea. Farmecul sau consta in combinatia sa de pret excelent, gust si durabilitate de care va veti indragosti pur si simplu.

Despre producator

Prajitoria Minges este o afacere de familie cu radacini germane, care are o istorie datand din 1932. Filozofia companiei este productia si vanzarea de cafele premium – boabe, capsule macinate si cafea. Boabele de cafea sunt rafinate printr-un proces bland de prajire indelungata, in conformitate cu motto-ul "Lucrurile bune dureaza mult timp".

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Minges Kaffeerösterei GmbH
Industriering 17
96149 Breitengüßbach
Germania

Arabica