Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Ubomi

Ubomi Espresso RFA Cafea macinata

250 g
16,99 lei 67,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Preț Xtra:

15,29 lei

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Imbunatatiti-va experienta cafelei cu cafeaua noastra macinata cu atentie Ubomi Espresso. Certificat de Rainforest Alliance, amestecul nostru Espresso este o combinatie armonioasa de boabe Robusta si Arabica, atent selectate pentru a oferi un profil de aroma bogat si satisfacator.

Aciditate: fiecare boaba de cafea contine acizi naturali. Cafeaua este un fruct in care prezenta acizilor este tipica. Veti gasi, de obicei, mai multe dintre ele in boabele Arabica decat in Robusta. Gradul de prajire afecteaza, de asemenea, aciditatea cafelei. In cafeaua prajita usor, acizii sunt mai pronuntati decat in cafeaua prajita intens. Cu toate acestea, aceasta aciditate nu este un semn de prajire defectuoasa. Dimpotriva, ele dau cafelei un gust placut de fructe. Cafeaua cu un continut ridicat de acizi este apreciata de cei carora le place un gust mai picant si racoritor. Pentru cei care prefera o ceasca mai picanta, cu o aroma plina si un plus de ciocolata, recomandam o cafea cu continut scazut de acizi.
Nivelul de prajire: nivelul de prajire va spune cat de puternic au fost prajite boabele. In general, cu cat nivelul de prajire este mai scazut, cu atat cafeaua este mai acida - cu atat aroma fructata este mai proaspata. Cu cat nivelul de prajire este mai ridicat, cu atat aroma cafelei este mai pronuntata - o aroma puternica de cafea cu subtonuri de ciocolata.
Aroma: Cafeaua cu o valoare mai mica a aromei are un gust mai bland si mai simplu. Cafeaua cu valoare mai mare are un gust complex. Cu toate acestea, factorul decisiv este intotdeauna cantitatea de arome detectabile.
Intensitate: Determina cat de intense apar aromele decisive in cafea. Nu cantitatea de arome conteaza, ci cat de puternic si intens le gustati. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat aroma este mai intensa.

Recomandare de preparare

Se recomanda prepararea cafelei intr-o masina automata de cafea, ibric moka sau pentru prepararea cu metode filtrate, cum ar fi aeropress, chemex, presa franceza, V60, vas de vid, ibric moka.

Certificare RFA

Gandeste-te la ziua de maine astazi! Prin achizitionarea acestui produs, veti sprijini Rainforest Alliance si veti contribui la promovarea agriculturii ecologice si echitabile. www.ra.org

Despre producator

Prajitoria Minges este o afacere de familie cu radacini germane, care are o istorie datand din 1932. Filozofia companiei este productia si vanzarea de cafele premium – boabe, capsule macinate si cafea. Boabele de cafea sunt rafinate printr-un proces bland de prajire indelungata, in conformitate cu motto-ul "Lucrurile bune dureaza mult timp".

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Minges Kaffeerösterei GmbH
Industriering 17
96149 Breitengüßbach
Germania

Arabica/Robusta