La Molisana

La Molisana Pesto rosso

190 g
17,99 lei 94,68 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pesto rosso

Gama de Pesto La Molisana este unica prin textura ei, gustul delicat, consistenta cremoasa. Branza si laptele folosite in obtinerea acestei game sunt amestecate printr-o metoda speciala pana la obtinerea consistentei ideale. 100% busuioc Italian procesat in maxim 12 ore de la cules 100% ulei extravirgin 100% Branza Italiana

Despre producator

La Molisana este mai presus de toate o afacere de familie. Cu o istorie care acopera peste 100 de ani si patru generatii la locul de munca, familia Ferro este o dinastie de morari . Afacerea de tip moara si fabrica pentru prelucrarea graului dur, s-a dovedit a fi un succes de lunga durata, in primul rand datorita perseverentei si a constantei in calitate.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.

Adresa producatorului:

La Molisana - SpA

CONTRADA COLLE DELLE API 100/A CAMPOBASSO, CAMPOBASSO, 86100 

Italia

Pulpa de rosii 28%, dublu concentrat de rosii 21% ulei din floarea soarelui, branza Grana Padano DOP 4%, (LAPTE, sare, cheag, conservant: lizozim de OU), CAJU 3% (poate contine ARAHIDE), sirop de glucoza, busuioc, sare, otet balsamic de Modena IGP 1,3%, (otet de vin, must de struguri,colorant: E150d), branza Pecorino Romano DOP 0,7% (LAPTE, sare,cheag), arome naturale, fibre vegetale, zahar, proteine din LAPTE, usturoi praf (contine dioxid de sulf), corector de aciditate: acid citric, acid lactic

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1280 kJ/309 kCal
Grăsimi47 g
inclusiv acizi grași saturați2.8 g
Glucide11 g
din care zaharuri6.2 g
Proteine4.5 g
Sare1.8 g
Fibre2.2 g

Alergeni

Oua
Arahide
Lapte
Fructe cu coaja
Dioxid de sulf si sulfiti
Poate conține urme de:
Peste
Telina
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.