Mutti

Mutti Dublu concentrat de rosii

440 g
20,79 lei 47,25 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Dublu concentrat de rosii este ideal pentru a da culoare, aroma si textura unor multitudini de feluri de mancare. Este potrivit pentru mancarurile care necesita perioade de gatire lungi, cum este cazul vestitului ragù, a tocanei, stufatului, ostropelului dar este potrivit si pentru mancarurile cu perioade scurte de preparare, cum ar fi prepararea unui sos rapid pentru paste sau a diferitelor sosuri dip si dressingurilor.

Despre producator

Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.

Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider in recipient nemetalic.

Producator

MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia

Rosii 99,5%, sare

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică407 kJ/96 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide17 g
din care zaharuri12.3 g
Proteine4.2 g
Sare0.85 g
Fibre0 g