Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Algamar

Algamar ECO Alge Wakame

50 g
ECO
43,99 lei 879,80 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Preț Xtra:

39,59 lei

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

ambalaj ecologic, compostabil, plastic free-
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw. ✓ CERTIFICAT BIO ✓ VEGAN ✓ RAW Mod de preparare: -crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate. -gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste. Nutrienti/100g: Proteine 22.7% Grasimi 1.5% Carbohidrati 46.8% Fibre 35.3% Potasiu 6810mg Calciu 1380mg Magneziu 680mg Fosfor 235mg Fier 20mg Iod 22.6mg Vitamina A 0.04mg Vitamina B12 0.36mg Vitamina C 5.26mg O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Mod de preparare: -crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate. -gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste. O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică811 kJ/195 kCal
Grăsimi1.3 g
inclusiv acizi grași saturați0.4 g
Glucide17.2 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine12.6 g
Sare8.9 g
Fibre32.2 g