
Nat-ali
Nat-ali ECO Mix din hrisca si drojdii pentru paine
35 gLivrare în 2 ore
Preț Xtra:
15,29 lei
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Mix-ul de paine din hrisca este un amestec de aluat devitalizat si drojdie. Va permite sa faceti aluat de paine, aluat de pizza cu 1 kg de faina.
Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine
✓ CERTIFICAT BIO
Ingrediente: Faina de hrisca fermentata devitalizata si deshidratata*, drojdie*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare: Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.
Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.
Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.
Alergeni: Contine GLUTEN.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani.
Produs certificat ecologic.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani.
Mod de preparare: Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.
Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.
Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.
Faina de hrisca fermentata devitalizata si deshidratata*, drojdie*. *din agricultura ecologica
Alergeni
Cereale care contin gluten |