Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Nat-ali

Nat-ali ECO Mix din hrisca si drojdii pentru paine

35 g
ECO
16,99 lei 485,43 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Preț Xtra:

15,29 lei

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mix-ul de paine din hrisca este un amestec de aluat devitalizat si drojdie. Va permite sa faceti aluat de paine, aluat de pizza cu 1 kg de faina.
Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine ✓ CERTIFICAT BIO Ingrediente: Faina de hrisca fermentata devitalizata si deshidratata*, drojdie*. *din agricultura ecologica Mod de preparare: Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare. Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C. Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului. Alergeni: Contine GLUTEN. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani. Produs certificat ecologic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani. Mod de preparare: Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare. Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C. Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.

Faina de hrisca fermentata devitalizata si deshidratata*, drojdie*. *din agricultura ecologica

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.