Rosii mari pe ciorchine ( 2-3 bucati ) Romania

aprox. 0,6 kg

aprox.

 5,69 lei 9,49 lei/kg
Categorie:
Țara: România,

Continutul de fibre, potasiu, vitamina C si colina din rosii, toate ajuta la pastrarea sanatatii inimii. Acestea ajuta la scaderea colesterolului. Astfel, incluzand rosiile in dieta poti preveni atacul de cord, dar si accidentul vascular cerebral.

Rosiile sunt una dintre legumele cu cel mai scazut nivel de calorii, ele continand numai 18 calorii la 100 g. Cu toate acestea, ele sunt o sursa excelenta de antioxidanti, fibre, minerale si vitamine. Datorita beneficiilor sale multiple este adesea recomandata de catre dieticieni si nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in programele de pierdere in greutate.

Situata in inima Transilvaniei, in zona municipiului Reghin, SC SERELE DALIN SRL produce si comercializeaza tomate gustoase si fragede, in diferite ambalaje si specialitati. Prin perseverenta noastra, dorim sa furnizam clientilor nostri rosii proaspete, culese la deplina maturitate, pentru ca acestia sa fie complet satisfacuti de aroma si gustul lor. Ideale pentru salate, sosuri, supe, sau chiar la gratar, rosiile sunt o importanta sursa de vitalitate si sanatate pentru consumator.

Fiind un mediu controlat, tomatele cresc si se dezvolta armonios si sanatos, astfel tratamentele fito-sanitare sunt reduse, la minim. De asemenea, am reusit sa eliminam in totalitate insecticidele prin aplicarea metodelor biologice de control al daunatorilor, respectiv IPM (Integrated Pest Management), program de gestionare a daunatorilor, devenit o parte esentiala a protectiei plantelor in horticultura in intreaga lume. IPM subliniaza cresterea unei culturi sanatoase cu cea mai mica perturbare a agro-ecosistemelor si incurajeaza mecanismele naturale de combatere a daunatorilor.

Polenizarea cu bondari este, de asemenea, o tehnica folosita in programele IPM pe care Serele Dalin o aplica cu succes pe toata durata de viata a plantei. Astfel, aceasta metoda, este o modalitate de a imbunatati calitatea culturilor si de a creste randamentul, fiind o optiune excelenta pentru cultura in medii protejate.