Angostura

Angostura 1787 Rom

0,7 l
18+
423,99 lei 605,70 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Anul 1787 reprezinta un tribut pentru vremurile trecute, precum si anul infiintarii primei fabrici de zahar din Trinidad & Tobago. Un rom deosebit, super premium, maturat cu dragoste si maiestrie de catre House of Angostura timp de cel putin 15 ani. Continutul este de culoarea mahonului cu sclipiri de bronz, iar mirosul este delicat, cu note de mere, banane, fructe uscate si indicii de stejar. Gustul este echilibrat, cu arome de prune uscate, influente dulci de stejar impletit cu nuante de caramel. Finisajul este lung si proaspat, cu indicii de tarta cu mere. Se recomanda savurarea ca atare sau cu gheata.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +15°C...+18°C

Despre producator

Angostura este unul dintre principalii producatori de rom din Caraibe si are o colectie superba de romuri fiind si liderul pietei mondiale pentru bitter. Romurile Angostura au castigat multe medalii de aur la competitii internationale si au fost numite “cea mai premiata gama de rom din lume”. Povestea Angostura se naste in anul 1824 cand Dr. Siegert si-a perfectionat reteta pentru bitter in orasul Angostura din Venezuela. In anul 1875 compania se muta in Tinidad, iar din anii 1940 incepe sa distileze propriul rom dezvoltand o gama larga de romuri, romuri albe, dark si inclusive Legacy – un rom foarte invechit.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Corner Eastern Main Road and Trinity Avenue Laventille
Trinidad & Tobago, West Indies

apa, alcool distilat din trestie de zahar. Produs invechit in butoi de stejar.