Scapegrace

Scapegrace Gin Classic

0,7 l
18+
221,99 lei 317,13 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Noua Zeelandă,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Doi tipi din Noua Zeelanda care nu se cunosteau pana in momentul in care au devenit cumnati au petrecut un an prin baruri si saloane discutand despre cum si-ar dori sa creeze propriul lor gin. Aceasta este povestea a doi cumnati si un muzician part-time, care au acumulat o groaza de datorii, dar care au creat un gin ce a castigat aurul la Londra si San Francisco.
Scapegrace Classic ofera o selectie delicata de 12 plante (ienupar, coriandru, nucsoara, cardamon, coaja de lamaie, coaja de portocala, oriss, scortisoara, cassia, angelica, cuisoare si lemn dulce) si este prezentat intr-o sticla moderna, inspirata de binecunoscutele sticle de Genever de acum 200 de ani.

Instructiuni de folosire

Temperatura de consum: +17°C...+20°C

Despre producator

Scapegrace este un brand nascut din pasiunea comuna a doi neozeelandezi deveniti rude, aceea de a crea un nou gin. Parteneriatul care a aparut practic „peste noapte” s-a transformat intr-o afacere de succes, ginul fiind rapid premiat cu medalie de aur la competitiile din San Francisco si Londra. Doisprezece plante semneaza nucleul retetei pentru ginurile din gama. Aroma lor bogata este evidentiata de apa pura de izvor din Alpi, care coboara la poalele muntilor dupa ce a fost filtrata natural prin roca timp de 80 de ani. Scapegrace Gin se lauda cu un gust unic, curat si deosebit, asa cum este si relieful din Noua Zeelanda.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Noua Zeelanda

alcool de origine agricola, extracte de plante