Fino

Fino Pachet lavete din microfibra (universale-geamuri-ecrane)

3 buc
24,49 lei 8,16 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Fino pachet Trio de lavete din microfibra pentru ferestre, intrebuintari universale si ecrane;

Laveta din microfibra pentru curatarea ferestrelor, cu dimensiunea de 36x36 cm, indeparteaza praful, este foarte absorbanta, curata si lustruieste;

Laveta din microfibra pentru intrebuintari universale, cu dimensiunea 33x33 cm, este foarte absorbanta, poate fi folosita pentru curatare umeda sau uscata; pentru petele dure si persistente, se umezeste bine laveta cu apa curata; pentru praf se utilizeaza laveta uscata.

Laveta din microfibra pentru curatarea ecranelor, cu dimensiunea de 30x30 cm, moale, delicata, curata si lustruieste;

Este ideala pentru curatarea si lustruirea plasmelor, ecranelor LCD, monitoarelor, echipamentelor informatice si dispozitivelor audio-vizuale. 

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

85%poliester,15%poliamida