Listerine

Listerine Naturals Apa de gura protectie gingii-Gust mai putin intens

500 ml
33,79 lei 67,58 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru mentinerea unei bune igiene orale, folositi Listerine Naturals Protectie pentru Gingii de doua ori pe zi.Origine 96% naturala si formula biodegradabila - fara compromisuri la eficacitate.Proprietatile antibacteriene ale uleiurilor esentiale lasa intreaga gura curata si proaspata.Indeparteaza pana la 97% placa bacteriana si respiratia urat mirositoare, cauzate de bacteriile care raman dupa periaj.    Ajuta la mentinerea unor gingii sanatoase.Actioneaza sub linia gingiei, unde periajul nu poate ajunge. Cu uleiuri esentiale.Fara alcool si coloranti. Potrivit pentru vegani.Ambalaj 100% reciclabil.
4% dintre ingrediente pentru siguranta si performanta.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, sorbitol, propilenglicol, lauril sulfat de sodiu, poloxamer 407, zaharina de sodiu, eucaliptol, acid benzoic, benzoat de sodiu, salicilat de metil, timol, mentol.