Neutrogena

Neutrogena Clear&Soothe Toner-spray pentru fata

125 ml
49,49 lei 395,92 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Turmericul este renumit pentru bogatia sa in antioxidanti si pentru proprietatile sale calmante. Acest toner-spray ultra-fin cu turmeric improspateaza si calmeaza pielea stresata, predispusa la aparitia petelor. Perfect pentru dimineata sau oricand ai nevoie de o reinprospatare rapida in timpul zilei. Recomandat pentru pielea sensibila, predispusa la aparitia petelor si deshidratata. Fara uleiuri, fara reziduuri lipicioase. Non-comedogenic. Testat oftalmologic. Formula fara uleiuri minerale, silicon sau sulfati.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, Glicerina, Glycereth-26, Extract de Curcuma Longa, Pantenol, Polisorbat 20, Acid Citric, Fenoxietanol, Benzoat de Sodiu, Parfum, CI 15985.