Tesori D'Oriente

Tesori D'Oriente Gel de dus crema Mosc Alb

500 ml
25,49 lei 50,98 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Transformati-va dusul sau baia zilnica intr-o experienta inedita, pe care o veti astepta cu nerabdare intreaga zi.

Produsul pentru dus Tesori d'Oriente va parfumeaza pielea cu o aroma placuta, care incanta simturile.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, laureth sulfat, cocamidopropil betaina, parfum, clorura de sodiu, glicerina, gliceril oleat, lauril glucozid, coco-glucozid, olivamfoacetat de sodiu, cocoat de gliceril peg-7, stiren acidrat/ acidat diacidric, cocoat de sodiu, batid-acriat, batidacrat sorbat de potasiu, alfa-izometil ionon, alcool benzil, salicital de benzil, butilfenil metilpropional, citronellol, cumarina, hidroxicitronelal, linalool.