Rosii Inima de bou ( grad de coacere inferior )

aprox. 260 g

aprox.

 7,24 lei 27,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Rosiile Coeur de Beuf sau Cuore di Bue sau pe romaneste inima de bou sunt diferite de majoritatea varietatilor de rosii " rotunde " prin forma speciala , dar mai ales prin faptul ca au un interior cavernos , intre miezul carnos si partea exterioara . Este o varietate de rosii care se coace din interior spre exterior , de aceea veti observa ca si fructele cu exterior colorat verde-galben - orange si mai putin rosu intens sunt coapte si gustoase.Uneori , din cauza greutatii si a interiorului cavernos , aceasta rosie se deformeaza , dar acest fapt nu-i va strica gustul.

Nu seamana cu rosiile inima de bou romanesti pe care le gasiti in iulie-august , aceste rosii italiene sunt tari , usor fibroase dar gustoase , nicidecum zemoase!

O rosie pentru salata - aperitiv, cu recomandarea de a fi consumata taiata in felii , stropita cu putin ulei de masline de buna calitate , putina sare mai mare si un catel de usturoi taiat si rasfirat peste rosioare. Merge si un pahar de vin alb sec langa. Ca-n zona Mediteranei .Pofta buna!