Rosii Monterosa

cca 190 g

cca

 3,86 lei 19,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ clienți cumpără în mod regulat

Categorie:
Țara: Turcia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Roșia Monterosa, cunoscută și sub numele de „Roșia căpșună”, este un soi unic și aromat, foarte căutat de pasionații de mâncare. Aceste roșii sunt cunoscute pentru culoarea lor roșie vibrantă, gustul dulce și ușor acidulat și textura suculentă. Roșiile Monterosa sunt adesea folosite în salate, sandvișuri, preparate cu paste și ca garnitură datorită profilului lor excepțional de aromă.

Când selectați roșiile Monterosa, căutați-le pe cele ferme, plinuțe și cu o culoare roșie aprinsă. Ar trebui să se simtă grele pentru dimensiunea lor și să aibă o ușoară cedare atunci când sunt strânse ușor. Roșiile Monterosa se păstrează cel mai bine la temperatura camerei și trebuie consumate în câteva zile pentru prospețime și aromă optime.

În aplicații culinare, roșiile Monterosa pot fi folosite într-o varietate de feluri de mâncare pentru a adăuga o explozie de aromă și culoare. Fie că sunt feliate și stratificate într-o salată Caprese, prăjite cu ierburi și ulei de măsline, sau pur și simplu savurate singure, roșiile Monterosa sunt un ingredient versatil care poate ridica orice fel de mâncare.

În general, roșiile Monterosa sunt o opțiune delicioasă și versatilă pentru cei care doresc să adauge o notă de dulceață și prospețime meselor lor. Fie că sunt folosite în salate, sosuri sau ca gustare, aceste roșii vor încânta cu siguranță papilele gustative ale celor care apreciază produsele de calitate.