Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Zaganu

Zaganu Dublu Malt IPA Bere Artizanala

330 ml
Producător local
19,79 lei 59,97 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Zaganu Double Rye IPA este o bere artizanala stil double IPA, cu 8% alcool, creata cu 4 malturi diferite, dintre care unul de secara - resposabil de caracterul usor picant si astringent al berii. In plus, aroma puternica de hamei specifica stilului double IPA (obtinuta prin dry-hopping cu 3 hameiuri americane diferite in mai multe etape ale maturarii), completeaza si echilibreaza o bere artizanala corpolenta si plina de arome.

Despre producator

Zaganu este o micro-berarie independenta, 100% romaneasca fondata in 2013 de Alexandru si Laurentiu, doi tineri antreprenori.
Productia este asigurata de o echipa mica de localnici priceputi din comuna Maneciu, in frunte cu un maestru berar. Micro-beraria se afla la poalele varfului Zaganu din muntii Carpati, aproape de statiunea Cheia, in satul Maneciu-Ungureni, judetul Prahova. Zaganu, atat muntele cat si berea poarta numele unei specii de maiastre de vultur (vulturul barbos), vanat pana la disparitie in urma cu 100 ani. Berea produsa in aceasta micro-berarie se numeste Zaganu si este o bere artizanala, nepasteurizata, fabricata doar din ingrediente usor de citit si pronuntat: apa, malt, hamei si drojdie.

Conditii de depozitare

Pastrati berea intr-un loc racoros, ferit de lumina soarelui, recomandam sub 10°C.

Adresa producatorului

Sat Maneciu - Ungureni, 72, comuna Maneciu
Jud. Prahova, 107365

apa, malt, hamei, drojdie

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/84.5 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.