Nimm2

Nimm2 Bomboane gumate softies cu iaurt

90 g
4,59 lei 51,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Nimm2 este popular atat pentru copii, cat si pentru adulti din 1962 si este una dintre cele mai cunoscute marci din Germania. Familia de marci este în continua expansiune. In concordanta cu principala sa promisiune: „Vitamine si dulciuri”, gama Nimm2 ofera dulciuri fericite.

Nimm2 soft sunt fructe de mestecat cu tot ce este mai bun din Nimm2: suc de fructe si vitamine. Bomboane gumate moi, cu umplutura, cu vitamine.

Conditii de depozitare

 A se pastra la loc uscat si racoros.

Despre producator

Pentru momentele dulci din viata: de zeci de ani August Storck produce cu succes dulciuri de calitate si specialitati de ciocolata. Incepand ca producator de bomboane in 1903, compania este inca o afacere de familie administrata de proprietar si se numara printre cei mai mari producatori de cofetarie din lume. Peste 100 de tari din intreaga lume sunt furnizate cu marci si produse unice.

Producator

AUGUST STORCK KG
Paulinenweg 12
33790 Halle (Westfalia)
Germania

Sirop de glucoza; zahar; suc de fructe (22%) din concentrat (struguri, soc); IAURT praf cu LAPTE degresat (5,5%) gelatina; acidifiant: acid citric, acid lactic; gelifiant: pectina; arome; proteina LAPTE hidrolizat, colorant (morcov negru, spirulina); niacina; vitamina E; acid pantotenic; vitamina B6;colorant: extract de turmeric; biotina;vitamina B12; agent de glazurare: ceara alba si galbena de albine.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1405 kJ/331 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.2 g
Glucide75.7 g
din care zaharuri55.9 g
Proteine5 g
Sare0.22 g
Fibre0 g